Eredete

A Valentin-nap a szerelmesek ünnepe. A Valentin-nap ma már egy világszerte ismert ünnepnap, mely Szent Bálinthoz, a szerelmesek, lelki betegek és epilepsziával élők védőszentjéhez köthető. Minden év február 14. napján a szerelmesek megajándékozzák egymást apró személyes ajándékokkal, vagy üzenetekkel, melyekkel egymás iránti érzelmeiket fejezik ki.

 

Valentin-nap. A hagyományok világszerte eltérőek. Németországban a legfontosabb ajándék a virág és a csokoládé. Japánban a hölgyek csokoládét adnak kedvesüknek, majd egy hónap múlva viszonzásul aprósüteményt kapnak. Olaszországban a fiatal párok hidakra tesznek lakatot és kulcsát a vízbe dobják, ezzel jelezve, hogy egymás iránt érzett szeretetük örökké tart. A magyar emberek is egyre szélesebb körben tartják ezt az ünnepet. Leginkább apró, kreatív, személyes és szívhez szóló tárgyakkal lepik meg egymást a szerelmesek. Az ötlet, hogy mi is lenne a tökéletes ajándék olykor sok fejtörés árán születik meg, ezért is szeretnénk egy kis segítséget adni.

Ajándék hölgyeknek

 

Kedves férfi olvasóink, ez a rész nektek lesz hasznos. A Valentin-nap nem az óriási értékű ajándékokról és a másik lenyűgözéséről szól. Gyakran egy apró, ám annál kedvesebb ajándék számít a legtöbbet a hölgyeknek, amivel a férfiak kimutatják a figyelmességüket. Idén mi is olyan ékszereket töltöttünk fel, amik valóban szívhez szólnak. Vegyük is ezeket sorra.

Kulcstartók

Minden hölgynél van legalább egy kulcscsomó, amit magánál hord. Ezzel az apró ajándékkal mindig ott lehetsz a gondolataiban, bármikor veszi elő a kulcsát.

Tigrisszem szív alakú kulcstartó

2 500 Ft

Rózsakvarc szív alakú kulcstartó

2 500 Ft

Lapis lazuli (lazurit) szív alakú kulcstartó

2 500 Ft

Ametiszt szív alakú kulcstartó

2 500 Ft

Karkötők

Egyedi készítésű karkötőinkkel kimutathatod a szereteted, álmaid hölgye iránt. Ezeket ráadásul díszdobozban és egy egyedi ásvány szívvel kiegészítve küldjük.

Valentin karkötő 4 (női)

7 000 Ft

Valentin karkötő 3 (női)

8 500 Ft

Valentin karkötő 2 (női)

7 000 Ft

Valentin karkötő 1 (női)

6 500 Ft

Medálok

Szív alakú medáljaink elegánsak, hordhatóak mindennapokban vagy akár alkalami ruhához is.

Hegyikristály szív medál

1 500 Ft

Ajándék férfiaknak

Napi szinten tapasztaljuk, hogy a férfiak nagy százaléka továbbra sem szívesen visel semmilyen ékszert. Éppen ezért igyekeztünk összegyűjteni pár olyan ajándékot, ami megfelelő lehet egy férfi ízlésének, akár az otthonát is díszíti.

Lapis lazuli (lazurit) fél szív medál

3 400 Ft

Achát geodás gömb 1

15 200 Ft

Ametiszt ásvány telep 1

16 000 Ft

Valentin karkötő 01 (férfi)

5 500 Ft

Kulacs talpas kristállyal (füstkvarc)

15 500 Ft

Bonsai alakú hegyikristály életfa (szerencsefa)

15 000 Ft

Páros ajándékok

Nincs is hangulatosabb és kedvesebb a páros ajándékoknál. Ezekkel kimutathatjátok az összetartozásotokat és olyan ékszert viselhettek, amivel kimutatjátok, hogy mindig ott lesztek egymásnak. Bevalljuk, nekünk ezek az idei abszolút kedvenceink. Mutatjuk is őket.

Fél szív medálok

Amellett, hogy férfiak is bátran hordhatják ezt az igényes nyakláncot, tetszőlegesen összeállíthatjátok a kedvenc szíveteket.

Hegyikristály fél szív medál

3 400 Ft

Rózsakvarc fél szív medál

3 400 Ft

Lapis lazuli (lazurit) fél szív medál

3 400 Ft

Páros medálok

Nehezen tudunk elképzelni ennél kedvesebb gesztus, mint ez a páros medál, hiszen kimutatja az egymás iránt érzett hűségeteket.

Fluorit szivárvány csiszolat 7

4 400 Ft

Fluorit szivárvány csiszolat 6

9 300 Ft

Fluorit szivárvány csiszolat 5

7 200 Ft

Páros karkötők

A páros karkötőkkel kimutathatjátok az egyéniségeteket, és azt is, hogy össze tartoztok.

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket. Boldog Valentin-napot kívánunk Neked és a párodnak is. Reméljük, ezekkel az ajándékokkal hozzá járultunk ahhoz, hogy ez a nap még különlegesebb legyen Nektek.

Vélemény, hozzászólás?