Átvételi és fizetési módok

Személyes átvételi lehetőség, előzetes egyeztetés alapján:

 • 4025 Debrecen, Széchenyi u.1., Hegyikristály Ásvány-, Ékszer-, és Ajándékbolt Nyitva tartás: H-P: 9-18. Szo: 9-13
 • 4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 8., Hegyikristály Ásvány-, Ékszer-, és Ajándékbolt Nyitva tartás: H-P: 9-18. Szo: 9-13
 • 3530 Miskolc, Széchenyi utca 78. 1. elemet, Hegyikristály Ásvány-, Ékszer-, és Ajándékbolt Nyitva tartás: H-P: 9-18. Szo: 9-13
 • 5600 Békéscsaba, Luther utca 7/3, Hegyikristály Ásvány-, Ékszer-, és Ajándékbolt Nyitva tartás: H-P: 9-18. Szo: 9-13

 

Felhívjuk figyelmét, hogy webáruházas áraink eltérhetnek az üzlet áraitól! Természetesen, előzetes egyeztetés alapján megvásárolni kívánt termék esetén, a webáruházas áron vásárolhatja meg a terméket.

Áraink forintban értendők és az (27%) Általános Forgalmi Adót tartalmazzák!

 

Fizetési mód:

 • Utánvéttel:
  Készpénzben, átvételkor a futárnak: a számla végösszegét (mely tartalmazza a termék vételárát, és az esetleges szállítási díjat) a csomag átvételével egy időben a futárnak kell megfizetni.

 

 • Előre utalással:
  A számla végösszegének (mely tartalmazza a termék vételárát) kiegyenlítése előre utalással is lehetséges. Amennyiben ezt a fizetési módot válassza, a második e-mail után küldheti az utalást. Az utaláshoz szükséges információkat a második e-mail tartalmazza.

Külföldre történő szállítás, összeghatártól függetlenül, kizárólag előre utalás után lehetséges.

 

Szállítási mód:

A Bányavirág Kft. asvany-ekszer.hu Webáruház a POSTA MPL futárszolgálattal szállíttatja csomagját. A megrendelt termék biztonságos csomagolásban érkezik Önhöz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra között. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni. Amennyiben a termék visszaküldésre kerül (átvétel nélkül) a Bányavirág Kft. fenntartja a jogot, hogy a további megrendeléseit visszautasítsa!

 

Szállítási költség:

 • 0-9999 Ft-ig a szállítási költség 990 Ft.
 • 10000 Ft felett a szállítási költség ingyenes.
 • Külföldre (Unio országaiba) történő szállítás, kizárólag előre utalás után lehetséges, a Posta díjszabása szerint. (Rendelés előtt kérjük érdeklődjön, ország megjelöléssel.)

A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza!

A Ptk.6:127. § (1) bekezdése szerint a jogosult késedelem nélkül köteles meggyőződni arról, hogy a szolgáltatás minősége és mennyisége megfelelő-e.

 

Szállítási határidő:

Készleten lévő termék esetén a terméket a 2. visszaigazolástól számított 24-48 órán belül kiszállítja Önnek a Posta MPL, vagy átvehető a választott Postán (beérkezéstől számított 5 napon belül)!

Amennyiben az előre utalást választja, úgy az utalás beérkezését követő 24-48 órán belül érkezik meg a csomag. Az összeg beérkezéséről és a szállításról írásban értesítjük.

Ha a választott termék készletről elfogyott, de rendelhető, úgy a teljesítés 1-4 hét között várható. A megrendelt termék beérkezéséről e-mail-ben értesítjük, és az értesítéstől számított 24-48 órán belül szállítjuk.

A második visszaigazoló e-mail tartalmazza a kiszállítás várható idejét és a küldemény azonosítóját, mellyel a csomag nyomon követhető (posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes).

A kiszállításról a Posta MPL sms értesítést küld. Amennyiben kiszállításkor nem tudja a csomagot átvenni, a Postán 5 napig felvehető.

Rendelési információk:

A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges. Amennyiben regisztrálni szeretne, a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül. Fontos, hogy ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, ill. szállításra a termék.

A regisztrációt egyszer kell végrehajtani, későbbi vásárlás alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégezni. A regisztráció ingyenes.