Átvételi és fizetési módok

Átvételi és fizetési módok

Személyes átvételi lehetőség, előzetes egyeztetés alapján:

4025 Debrecen, Széchenyi u.1., Hegyikristály Ásvány-, Ékszer-, és Ajándékbolt Nyitva tartás: H-P: 9-18. Szo: 9-13

4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 8., Hegyikristály Ásvány-, Ékszer-, és Ajándékbolt Nyitva tartás: H-P: 9-18. Szo: 9-13

3530 Miskolc, Széchenyi utca 78. 1. elemet, Hegyikristály Ásvány-, Ékszer-, és Ajándékbolt Nyitva tartás: H-P: 9-18. Szo: 9-13

5600 Békéscsaba, Luther utca 7/3, Hegyikristály Ásvány-, Ékszer-, és Ajándékbolt Nyitva tartás: H-P: 9-18. Szo: 9-13

Felhívjuk figyelmét, hogy webáruházas áraink eltérhetnek az üzlet áraitól! Természetesen, előzetes egyeztetés alapján megvásárolni kívánt termék esetén, a webáruházas áron vásárolhatja meg a terméket.

Áraink forintban értendők és az (27%) Általános Forgalmi Adót tartalmazzák!

Fizetési mód:

Utánvétes fizetéssel (GLS):

Készpénzben, átvételkor a futárnak: a számla végösszegét (mely tartalmazza a termék vételárát, és az esetleges szállítási díjat) a csomag átvételével egy időben a futárnak kell megfizetni.

Banki utalással:

A számla végösszegének (mely tartalmazza a termék vételárát) kiegyenlítése banki utalással is lehetséges. Amennyiben ezt a fizetési módot válassza, a második e-mail után küldheti az utalást. Az utaláshoz szükséges információkat a második e-mail tartalmazza.

Külföldre történő szállítás, összeghatártól függetlenül, kizárólag banki utalás után lehetséges.

 

 

Bankkártyás fizetéssel:

  • Bankkártyával történő fizetés a Global Payments Inc. fizetési szolgáltatón keresztül.

Székhelye: Atlanta, Georgia USA

Web: www.globalpayments.com,

ÁSZF: https://www.globalpayments.com/terms-of-use,

GDPR: https://www.globalpayments.com/privacy-statement

A PÉNZTÁR felületen a fizetési módoknál a „BANKKÁRTYA” gombra kattintva kell megadnia a bankkártya adatokat, majd e-mailben értesítést kap a Vásárló a rendelés leadásának sikerességéről és a teljesítettségéről és elektronikus úton elküldjük részére a számlát is. Ezután csomagoljuk a terméket és átadjuk szállításra a futárnak, a számla kinyomtatva a csomagban is benne lesz.

Szállítási mód:

Bányavirág Kft., asvany-ekszer.hu Webáruház a GLS futárszolgálattal szállíttatja csomagját. A megrendelt termék biztonságos csomagolásban érkezik Önhöz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra között. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni. Amennyiben a termék visszaküldésre kerül (átvétel nélkül) Bányavirág Kft. fenntartja a jogot, hogy a további megrendeléseit visszautasítsa!

Szállítási költség:

Utánvét esetén: 1600 Ft

Előre utalás esetén: 1300 Ft

GLS csomagpont vagy csomagautomata esetén: 950 Ft

Bolti átvétel esetén a szállítási költség: ingyenes.

20.000 Ft felett a szállítási költség ingyenes.

Külföldre (Unio országaiba) történő szállítás, kizárólag előre, banki utalás után lehetséges, a GLS díjszabása szerint. (Rendelés előtt kérjük érdeklődjön, ország megjelöléssel.)

A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza!

A Ptk.6:127. § (1) bekezdése szerint a jogosult késedelem nélkül köteles meggyőződni arról, hogy a szolgáltatás minősége és mennyisége megfelelő-e.

Szállítási határidő:

Készleten lévő termék esetén a terméket a 2. visszaigazolástól számított 24-48 órán belül kiszállítja Önnek a GLS (beérkezéstől számított 5 napon belül)!

Amennyiben a banki utalást választja, úgy az utalás beérkezését követő 24-48 órán belül érkezik meg a csomag. Az összeg beérkezéséről és a szállításról írásban értesítjük.

Ha a választott termék készletről elfogyott, de rendelhető, úgy a teljesítés 1-4 hét között várható. A megrendelt termék beérkezéséről e-mail-ben értesítjük, és az értesítéstől számított 24-48 órán belül szállítjuk.

A második visszaigazoló e-mail tartalmazza a kiszállítás várható idejét és a küldemény azonosítóját, mellyel a csomag nyomon követhető.

A kiszállításról a GLS sms értesítést küld. Amennyiben kiszállításkor nem tudja a csomagot átvenni, a GLS megismétli azt.

Rendelési információk:

A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges. Amennyiben regisztrálni szeretne, a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül. Fontos, hogy ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, ill. szállításra a termék.

A regisztrációt egyszer kell végrehajtani, későbbi vásárlás alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégezni. A regisztráció ingyenes.