« Back to Glossary Index

 Leírás:

Az aranykő, amely néha goldfluss vagy blaufluss néven is kapható, egy szintetikus kő, de ennek ellenére rendelkezik gyógyító tulajdonságokkal. Egy gyönyörűen csillogó kő. Míg technikailag nem tartozik a kristályok vagy drágakövek kategóriájába, sokan mégis annak tekintik. Az aranykő három változata létezik: barna/vörös, sötétkék és zöld.

Minden aranykő erőteljes energiát közvetít. Fokozza az életerőt, segít legyőzni a depressziót, és boldog gondolatokat ébreszt. Hozzájárul a bőség vonzásához otthonunkba. Az aranykő minden változata vonzza a sikert, a szerencsét és a hírnevet.

Vélt hatása:

A barna aranykő a gyökér és a szakrális csakra köve. Pozitív energiát vonz, miközben megnöveli és megújítja belső erőnket. Segít az energiák egyensúlyban tartásában. A vörösréztartalma révén néhány gyógyító hatása hasonló a fémhez. Jótékony hatással van a csontokra, fájó ízületekre, gyomorgörcsre, fekélyre és vérkeringésre. Védelmet nyújt a bakteriális fertőzések ellen, és méregtelenítő hatással rendelkezik. Erősíti a hitet és segít előre lépni az életben. Erős földelő hatással bír. Lehetőségeket, jólétet és pénzt vonz.